Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Κορέα έχουν νέες ειδικότητες. Ledecká θα χάσει μια ευκαιρία

Σύμφωνα με την πρόταση, η Διεθνής σκι Ομοσπονδία FIS έχει εξαλειφθεί η παράλληλη χώρο σλάλομ snowboarding για μεγάλο αέρα, τα ίδια πειθαρχία ακροβατικά σκιέρ υποστήριξη της ΔΟΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 που έλαβε.

«και πάλι, οπότε είμαι πολύ απόφασή έκπληξη λόγω της μιλάει για πολλά χρόνια και έπεσε ακόμα και γνώμες που ακυρώνει τις δύο αγώνες «, σχολίασε ο Ledecká εκπροσωπώντας το γραφείο Sport Invest.Με κάποια υπερβολή, ακόμη και μίλησε για το γεγονός ότι, αν η ΔΟΕ εξαλειφθεί από το Ολυμπιακό πρόγραμμα και παράλληλα γιγαντιαίο σλάλομ, που θα επικεντρωθεί στην κατάβαση με Snowboarding σε συνδυασμό.

«Δεν είναι μία από αυτές τις ειδικότητες snowboard δεν στοιχημα λαιβ προτιμούν, γι ‘ δεν μας ενοχλεί, έχουμε πέντε δυνατότητες στο σκι “, δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος επίσης συμβουλεύτηκε τις πληροφορίες με τον αυστριακό προπονητή Richard Pick. “Λέει ότι έχει νέα ότι θα υπάρξει μια άλλη συνάντηση όπου όλα θα μπορούν να αντιστραφούν.Η Γερμανία, η Αυστρία και η Ρωσία είχε αντιταχθεί κατάργηση «, είπε.

Παρουσιάζοντας το μεγάλο αέρα, το άλμα σύνορα ανταγωνισμό, μετά την ένταξη της slopestyle και halfpipe στο Σότσι το 2014 το επόμενο βήμα, το οποίο επιθυμεί τη ΔΟΕ για να προσελκύσει ένα πιο νεανικό κοινό. «Οι αλλαγές αντανακλούν τη συνεχιζόμενη εξέλιξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων και βασίζεται στην επιτυχία των προηγούμενων εκδόσεων των παιχνιδιών», δήλωσε η ΔΟΕ σε ανακοίνωσή του.

Ο διαγωνισμός ομάδα κατηφορικό σκιέρ στο οποίο ανταγωνίζονται οι ομάδες αποτελούνται από τους άνδρες του και δύο γυναίκες στο γιγαντιαίο σλάλομ, η μόλις έγινε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.αγώνα speedskating με μάζα ξεκίνημα στη βόλτα του Παγκοσμίου Κυπέλλου τελευταία τέσσερα χρόνια από τη Διεθνή Πατινάζ Ένωσης ISU είναι για τους οπαδούς της διέγερσης.

«Αυτό είναι καλή είδηση ​​για μας, άλλη μια ευκαιρία για εμάς», δήλωσε ο προπονητής Petr Novak, η οποία οδηγεί speedskating αστέρων Martin Sáblíková.Ήταν κατά την προηγούμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει μαζική εκτοξεύσεις καταβληθεί και στοιχημα κατάφερε να κερδίσει δύο αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Νόβακ άλλωστε πιστεύουν ότι, μαζί με άλλους προπονητές να πείσει εκπρόσωπος ISU να προσαρμοστούν οι κανόνες για αγώνες με μαζική εκκίνηση και χώρο για 16 γύρους άρχισε να οδηγούν σε 30. «το επόμενο έτος Κογκρέσο (ISU) και θέλουμε να τελειώσουμε και να υποβάλει πρόταση για την αλλαγή», είπε ο Smith.

Κέρλινγκ, το οποίο από την επιστροφή στο πρόγραμμα Το 1998, άνδρες και γυναίκες αγωνίστηκαν για μετάλλια, θέλει να εισαγάγει έναν μικτό ανταγωνισμό ζευγών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Σε αυτό αντί για τέσσερις ομάδες που παίζουν οι ομάδες δύο ατόμων που αποτελείται από άνδρες και γυναίκες, υπάρχουν αντί για οκτώ, μόνο έξι πέτρες.

«Το νέο πρόγραμμα προβλέπει έναν αριθμό ρεκόρ του ανταγωνισμού των γυναικών, έναν αριθμό ρεκόρ των μικτών αγώνες, έναν αριθμό ρεκόρ των αθλητών και τη συνολική αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στους Ολυμπιακούς χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «, δήλωσε ο ΔΟΕ, βάσει της οποίας οι συστάσεις θα είναι χειμερινούς αγώνες μπορούσαν να παρακολουθήσουν περίπου 2.900 αθλητές σε εκατοντάδες αγώνες.

σύμφωνα με τους κανόνες μπορεί να είναι σπορ και κλάδων στο Ολυμπιακό πρόγραμμα άλλαξε τρία χρόνια πριν από την παιχνίδια.