1xbet

1xbet

Fizetés

A tranzakciós oldalon számos lehetőség áll rendelkezésére, hogy jóváírja a játékos számláját. Korábban az 1xbet 2% -os átutalási díjat számolt fel, ha hitelkártyával fizetett, de ennek a gyalázatnak vége.
Támogatás

A segítségedre az 1xbet kielégítő támogatást nyújt. Az online GYIK meglehetősen 1xbet átfogó, a telefonos forródrót a hét minden napján nyitva áll, és az oldalon élő csevegési lehetőség áll rendelkezésre.

Az 1xbet üzemeltetője röviden

Az 1xbet fogadóirodát 2005-ben alapították Londonban, és az 1xbet Everest Group francia csoport meghatározó márkája. A 2013-ban meghirdetett 36% -os piaci részesedéssel jelenleg Franciaország első számú sportfogadási helye.

A sportfogadással foglalkozó részén kívül az 1xbet online póker és gyep ajánlatot is kínál.

Ami a sport szponzorálását illeti, ez az üzemeltető a 2019–2020-as szezontól kezdve a híres Ligue 1 futballklub, a Girondins de Bordeaux partnere.
Véleményünk az 1xbet oldalon

Ergonómia

Az 1xbet webhely egy ügyes játékfelülettel rendelkezik, amely hozzáférhetővé teszi a kezdő fogadók számára. A stratégiai szakaszok, például a folyamatban lévő fogadások és a bónuszok nyomon követése, jól meg vannak tervezve. Továbbra is sajnáljuk, hogy a kedvenc versenyeit vagy csapatait nem lehet kedvencek közé tenni, és kissé összefoglaló naptár nézetet.

Bónusz

Még akkor is, ha ingyenes fogadásokkal működik, az 1xbet üdvözlő ajánlata biztos érték a piacon, amely megjutalmaz Önnek egy 1. győztes vagy vesztes tét után. A sok promóciónak és egyéb előrejelzési kihívásnak köszönhetően a hűséges játékosokat nem hagyják figyelmen kívül. Az oldal a közösségi hálózatokon is gyakran szervez ingyenes versenyeket (Facebook, Twitter, Snapchat …), amelyek lehetővé teszik az 5 és 20 € közötti ingyenes fogadások könnyű megnyerését. További részletekért látogasson el az 1xbet promos oldalára.

Tétek megválasztása

Az odds fogadásoknál az 1xbet az ARJEL által engedélyezett összes sportversenyre vonatkozó fogadások széles választékát garantálja. A népszerű téteken (győztes csapat, végeredmény stb.) Kívül az üzemeltető finomabb fogadásokat is engedélyez, például büntetőn kapott gólokat vagy szabadrúgást a futballban. 2017 eleje óta a Cash-out funkció lehetővé teszi a fogadások törlését és így a nyeremény töredékének visszaszerzését. Ez a biztosítás különösen tökéletes az 1xbetnél, mert kiválaszthatja a visszatérítendő összeget.

2019 januárjáig az üzemeltető szorzó nélküli fogadási rácsokat is kínált a Colossus Bets játékkal, de ez a fajta futballlottó már nem elérhető. Hiányzik belőle egy Fantasy League típusú játék is, amely megtalálható más szolgáltatóknál, például az 1xbet vagy az 1xbet.

Élő fogadás

Az élő felület kellemes, gyors, és bizonyos versenyek streaming videóival van díszítve. Nézhetjük tehát többek között ATP teniszmérkőzéseket, külföldi futballt (Liga, MLS …), kosárlabdát (NBA, Pro A …).