A fost Leicester blocat? Mă uit la Betano masă la sfârșit, spune antrenorul

Leicester City Betano ar putea fi deja primul la masa de astăzi. Dacă în duel miercuri Tottenham castiga la West Ham, va merge la cap din cauza scoruri mai bune. Și Arsenal poate fi mai aproape de trei puncte.

„Există Arsenal, Tottenham, Manchester City. Acestea sunt favoritele Betano pentru titlu. Și apoi există un mic Leicester, care luptă împotriva lor „, a declarat Ranieri italian Sky Sports TV.

Leicester a luat trei zile pentru a doua oară la domiciliu. Sâmbătă împotriva retrogradare amenințat Betano pariuri sportive fotbal Norwich a fost îngrijorat de a câștiga 1: 0 decis până la sfârșitul anului. Marți seara, cu West Brom a pierdut Betano în curând, în jumătate din scorul în jurul valorii, dar la scurt timp după pauză, acesta a fost distrus.În ciuda tuturor eforturilor depuse de ambele echipe de lângă gol care nu se încadrează.

„Sunt foarte mulțumit de performanțele noastre de la noi, a fost mai bine decât în ​​week-end împotriva Norwich. Adversarul a jucat foarte bine, dar am colectat Betano după ce obiectivul nu intra in panica „, a declarat antrenorul Leicester într-un interviu cu BBC.

“Trebuie să-l laud pe jucători pentru joc, doar victoria lipsea. Uneori puteți face totul pentru trei puncte, dar pur și simplu nu doriți. Am făcut o mulțime de șanse și am crezut că mai devreme sau mai târziu ne-ar da obiectivele. “Dar nu au făcut-o. „Nu, nu a fost noaptea Betano noastră, dar încă suntem în joc, vom lupta până la sfârșitul anului.“

Leicester rămase până la sfârșitul celor zece runde ale sezonului, jucând acasă, de cinci ori, de cinci ori out.Los nu este destul de rău, este un meci cu Betano echipele medii sau cu cei care joacă pentru salvare. Nume mari vor veni în ultimele trei runde: Manchester United departe, Everton acasă și Chelsea departe

Ranieri are un motto viață – niciodată, niciodată nu renunța.. Același lucru este de așteptat de la echipa sa. „Noi înșine, trebuie să credem până la sfârșitul Betano anului, fiecare joc pentru noi este foarte important, prin urmare, să ne țină în joc“, a spus Sky Sports.

„Patru puncte din două meciuri dificile, e fantastic . Suntem în joc, sunt fericit chiar dacă nu am câștigat, dar nu este întotdeauna. Performanța noastră a fost Betano fantastică.Doar se concentreze pe echipa noastră și pe masă mă uit la sfârșitul sezonului pentru a vedea unde suntem „, a spus Ranieri.

În ultimul an la aceeași etapă a concursului Betano a fost Leicester trecută, în loc să garanteze de salvare a pierdut un enorm șapte puncte. Dar ultimele zece tururi au beneficiat 23 de puncte, care a fost de cinci mai mult decât între timp.

„Suntem încrezători că putem avea o concluzie similară cu anul trecut. Vrem să obținem cele mai bune rezultate din noi înșine. Astăzi nu avem noroc, dar poate Betano că îl vom avea în ultimele zece meciuri. De ce cred asta? Sunt pozitiv “, a subliniat Ranieri.