Mobil sportfogadás

Azok a látogatók, akik az Atlético versenyzői fölé költöztek, és a másodikra ​​győzelemre kerültek, a sérült Cristiano Ronaldo nélkül, és felfüggesztették Gareth Bale-t, és megmutatta, hogy kevés támadási fenyegetést jelentettek.

Ben Yedder és Miguel Layun komoly félidős vezetést adott Sevillának, és miután Sergio Ramos kimaradt a Real büntetéséből, a védő eltűnt a labdát a kapusától, hogy a pontokat biztonságba hozza.Juventus thrash Milan 4-0. Coppa Italia győzelem.

A csendes nyitás után 10 perccel Franco Vázqueznek volt az első mobil sportfogadás esélye az esti órákra, de a lövése megtisztította a kereszteződést.

Ugyanaz a játékos látta, hogy Ramos blokkolta a lövést. mielőtt a Sevilla korai uralkodása megtérülne a 2 6. perc.Nicolas Pareja hosszú labdát játszott Luis Muriel felé, és a fejléces fejléce Ben Yedder felé fordult, hogy Kiko Casilla kapujába csúsztassa a labdát. , de nem sokáig volt Sevilla hozzáadni egy másodpercet.Egy kiváló ellentámadást látott, amikor Steven N’Zonzi megalapította a Layun-t, és a félidős löketre húzta haza a labdát. egy fejléc hüvelyk széles.

A Sevilla úgy tűnt, hogy lezárta a pontokat, amikor Gabriel Mercado spekulatív erőfeszítései hatalmas eltérést tettek Ramostól, és Casillának nem volt esélye. büntetés, de nem volt több idő a Real számára, hogy megragadja a valószínűtlen, és talán mobil sportfogadás nem igényelt, kiegyenlítőt. Camp Nou.

Az Ernesto Valverde csapata már az első spanyol felső járatra törekszik, és nem ízleli a bajnoki kampányt, és szerdán közelebb került a két mérföldkőhöz. megmaradt meccsek.

A Dembélé a legjobb eredményt érte el, amikor megérkezett f Rom Borussia Dortmund tavaly nyáron két céllal fejezte be magát, amikor egész éjjel elhagyta Villarreal védőit.

Philippe Coutinho, Paulinho és Lionel Messi is célba vették az útvonalat.