Uken OL og Deflategate sette av Bostons BS sensorer

For de opposisjonelle Boston 2024 innsats fra start, det skulle ha vært tid til å sole seg i tilfredsstillelse av snubbing en hendelse som mange trodde ville byrde Bostonians en enorm skatteregning. Nyheten syklus ville ikke tillate at det skal skje.

Mindre enn 24 timer senere kom ord som NFL kommissær Roger Goodell, ville opprettholde fire-spillet suspensjon ligaen hadde overlevert til New England Patriots quarterback Tom Brady. Dommen stadfestet forrige Wells rapporten, som fant det “mest sannsynlig” at noen i Patriots leiren hadde tuklet med fotballer i AFC Championship kamp mot Indianapolis Colts.Patriots vil gå på å beseire Seattle Seahawks i Super Bowl.

Selv om det igjen ble den øverste tema i byen, den eneste store nye anklage å dukke opp var at Brady hadde ødelagt sin mobiltelefon under innledende undersøkelser. Det var akkurat den type “dekselet opp er verre enn forbrytelsen” detaljer som Goodell – gjennomgå en appell av en rapport han selv hadde bestilt – nødvendig for å få offentlig støtte. Delvis fordi selve forbrytelsen utgjorde litt mer enn å bruke fotballer som var litt for bløt.

I et 48 timers tidsrom, hadde de to lengste kjører sports historier i Boston i 2015 tatt vilt ulike svinger.Den innflytelsesrike anti-Boston 2024 gruppe Ingen Boston-OL gjorde narr av tidspunktet på Twitter av retweeting følgende kommentar, sammenligne Goodell kjennelse til den nylig utgitte reviderte OL bud: Jake Duhaime (@jakeduhaime) I dag var Roger Goodell bud 2.0. Han bør spørre #Boston 2024 hvor det har fungert for them.July 28, 2015

Det er vanskelig ikke å se en sammenheng mellom de to hendelsene, hvis bare på grunn av likheten i den lokale responsen.

en enkel fristelsen i å knytte historiene ville være å knytte til tap av både Brady og en potensiell OL med ubestridelig faktum at Boston Red Sox har spilt som søppel for andre rett årstid.Men mens byens sports talk radio har vært mer frustrert enn normalt, den “verste Boston sport sommeren ever” stykker, som AP rapporten under, ikke helt fange stemningen:

Selv om Bostons kortvarig bud for 2024-OL var upopulær fra starten – dømt av arrangørene manglende evne til å lette skattebetalernes Bet365 Den beste mobil-appen bekymringer om at de ville være på kroken for eventuelle overforbruk – noen er glade for at byen tilnavnet ‘Hub’, som i sentrum av universet, la en skinne-on-the-world-trinns sjansen gå fra seg.

Dette er bare usanne, det var lykke overalt, selv uhemmet glede, etter at nyheten ble kjent.De Ingen Boston OL selv holdt en fest åpent for publikum å feire anledningen.

Det er heller ikke helt riktig å si at Brady v Goodell fortellingen har vært en dårlig ting. Det har vært noe å snakke om for å unngå at den elskede Fenway Park har delegert til et hjem for elendighet, prosjektil oppkast og hva start pitching tilsvarer prosjektil oppkast er.Si hva du vil om den utmattende Deflategate saga, det reddet oss fra non-stop Joe Kelly snakke minst

Artikler som disse gjenta den største feilen som Boston 2024 gjort. Tro at beboerne trodde hosting OL vil stivne Boston rykte som en “world class byen.” Bostonians, av og store, allerede mener at dette er tilfelle. Tidlige forsøk på å male de som stilte spørsmål ved klokskapen i å holde OL som noe mangler i sivile stolthet, eller patriotisme, slo tilbake dårlig.De var ute etter å skamme oss for en provinsialisme at de fleste av oss har lang siden stolt omfavnet.

Det hele Boston OL ting følte personlig og nedlatende fra starten, som var den egentlige grunnen til at dette problemet bro over venstre og høyre i opposisjon. The Boston 2024 laget solgte sine bud, som de nektet å fullt avsløre for publikum før slutten av juli, med en Lyle Lanley sang-og-dans om hvordan OL ville magisk “gjøre byen stor” og vil ikke koste en eneste cent av offentlige midler.

Folk fikk ikke kjøpe den. OL Forslaget ble presentert med en slik forakt for folket i Boston at selv noen tilbøyelig til å støtte konseptet følte seg krenket.Det smelte som bullshit til oss, og det gjør Wells rapporten.

For en rekke grunner, noen mer fornuftig enn andre, blues fans har behandlet denne gigantiske såpeopera / improvisert vitenskap leksjon som bevis på at sykling har blitt rettet mot Patriots.Mange Pats fans tror at fordi de er svært vellykket og har blitt fanget bryte regler i den siste tiden, angripe Patriots har blitt en enkel måte for NFL å tjene poeng fra lag og fans av de andre 31 lagene.

Så Goodell kunne ikke plukke et bedre mål å distrahere publikum og media fra andre mer alvorlige problemer: om hans Unibet Norge manglende evne til straffe off-the-feltet adferd som vold i hjemmet hans stadig mer uhyggelige forsøk på å nedtone den voksende medisinsk enighet om at selve spillet hobbles, incapacitates og selv dreper mange av sine spillere.Det er bare mindre deprimerende å snakke om stjernequarterback som ble muligens juks i et stort spill enn det er å lese om CTE, se urovekkende heis opptakene eller høre team eiere holde byer gissel for å sikre offentlig finansiering av privateide stadioner.

Som DJ Gallo har påpekt i disse sidene, er nesten alt Goodell beskylder Brady gjøre er små poteter versjon av noe Goodell selv har fått kritikk for å gjøre.Det er litt “historien gjentar først som tragedie og deretter som komedie” og litt “Jeg lærte det ved å se deg pappa!”

Så, ja, blues fans i området føler seg fornærmet av Goodell, av alle mennesker, bringe hammer ned på Brady.

Ikke at Bostonians kan gjøre noe med det. Den vedvarende kamp mellom NFL og blues er en helt annen kamp enn den som til slutt dømt OL bud. OL bud nødvendig lokal støtte for å fremme, i stedet de måtte forholde seg til stadig økende motstand.

NFL verken nødvendig eller forventet støtte fra New England. Det kommer ikke til å være noen lokale kampanje som vil få NFL å reversere dommen mot Brady.Hvis det skjer (spoiler alert: det vil ikke) det vil måtte skje i retten. Klager om urettferdighet av det hele kan bare være å skade uansett tilfelle Patriots har.

Men fortsatt vi vent.

Gå videre og ringe oss provinsielle for dette. Vi er OK med det.