Unibet: Anglia Spurs kontingensje vissza akar fizetni Mauricio Pochettino-nak

Még egy nagyszabású fináléban is a hangsúlyt vonta el Angliában a Tottenham Hotspur-i kontingensnek. Gondolatok maradtak Dele Alli határtalan energiáján vagy Harry Kane spinján és lövésén, ami a látogatók visszatérését váltotta ki. Mégis, miközben a klubtársak élvezték saját meccs utáni összejövetelét az Olimpiadiondi öltözőben, az országos Unibet edzői személyzet ugyanolyan éppúgy élvezte a középpályás horgony közreműködését a győztes közepén.

Eric Dier első országos célpontja, egy fejléc, amely határozottan felhúzott Manuel Neuer-ről, Jordan Henderson sarkából, nagyszerű jutalmat jelentett a rendkívül bátorító megjelenítésért.A portugáliai Sporting-ban tanult 22 éves továbbra is relatív kezdője a központi középpálya szerepének, amelyet Mauricio Pochettino szerint fogadott el ezen a szezon unibet sportfogadás bónuszok kezdetén.Ez magyarázhatja Toni Kroos nyitó céljának felépülésének gyengeségét, Unibet amikor Dier túlságosan elfoglalt volt arra, hogy Nathaniel Clyne-t lehallgassa, és ne zárja le a játékost.England Harry Kane és Jamie Vardy magabiztos az Euro 2016-ban.

Még mindig elegendő bizonyíték támadt Berlinben, hogy nagymértékben hozzájárulhat e mélyen fekvő pozíciótól a háttérben, ahol Anglia számos előadóval kísérletezett, mivel Owen Hargreaves karrierje sérülést szenvedett. </p >

Ez volt az átigazolt középpálya, 55 fő repüléssel és két korábbi sapkával, amelyek megpróbálták kivágni Mesut Özil, Marco Reus és Thomas Müller, nem beszélve a mindig vágyó Kroos és Sami Khedira, mindkét világbajnokság nyerteseiről , a hátukon. – Ez egy ragyogó teszt volt – mondta Dier utána. “Én és sok más fiú fiatal srácok vagyunk, hogy játszhassunk ezekkel a Unibet megalapozott játékosokkal szemben – nagyon, nagyon jó játékosok – és teszteljük magunkat is elképesztő.

” Nem számít, milyen jó vagy, milyen jól szervezve vagy taktikailag, vagy milyen jól játszol, néha kemény munka lesz.Egy olyan csapat, mint Németország, mindig esélyeket és lehetőségeket teremt, de úgy gondolom, hogy korlátozzuk őket, amennyire csak tudunk. Mindenki kissé izgatott az egész “ifjúság” dolog, de klubjainkban a menedzserek nem játszanak csak egy öreg fiút. Meg kell érdemelned, és ha igen, megkapod a lehetőséget. Mindannyian jól játszottunk a Unibet klub oldalainkért, ezért megérdemeltük, hogy itt legyünk.Dele Alli dühös jellege unibet internetes fogadóirodák szerint Anglia nem hajlandó félni a magas hírnévvel szemben | Dominic Fifield Bővebben

“Számomra személyesen ez a kiindulási pont. 22 éves vagyok, szóval hol akartam szerezni ezeket a sapkákat? Nyilvánvaló, hogy valahol el kell kezdened. Nagyon örülök, hogy Angliába játszom. Ez egy álom, amikor gyermeke vagy, ezért örülök, hogy megcsinálom.Csak tovább akarok fejlődni, folytatom jól a klubomat, és remélhetőleg több esélyt kapok ezen a szinten. Tudom, hogy minden egyes esélyt kapok, minden játékom, amit játszok, mindent meg kell tennie, és jó teljesítményt kell tennie, mert sok jó játékos van. “Roy Hodgson Dier jártasságának pénteken beszélt, mint természetes védő, az árnyékoló szerepben, még akkor is, ha Jack Wilshere lett volna, ha helyénvaló, akkor az első helyet választja az Euro 2016-ban. Danny Drinkwater kedden debütál Hollandiával. a tapasztaltabb Michael Carrick előtt.Dier pozícionálása és erőssége a kezében nyilvánvaló volt Berlinben a legmenőbb professzionális kampányának eddigi 47. megjelenéséig. Feloszlatta a játékot, figyelmeztetett utasításokat több tapasztalt kampányra, és felajánlotta, oldalán a leggyengébb láncszem Unibet valami szükségtelen biztonság.Mindennek, amire Alli és Kane kiválóak voltak, mindössze annyit tudott, hogy Dier végül elkapta a lépést André Schürrle fölött, és leállította a Neuer-t, és leállította a Neuer-et.

A debütáló Danny Rose és a fel nem használt helyettes Kyle Walker akik a Pochettino White Hart Lane-nél folytatódnak, annyira virágzóak, bár Angliában az utolsó 19 legénység közül tizenegyen valójában az argentin védelem alatt állnak. “Egy kis idő telt el az öltözőben a meccs után” – tette hozzá Dier. “Remek mindannyiunk számára, hogy részt vegyünk, és Danny esélye már régóta jön. Ő volt a legjobb bal hátsó a Premier League-ben ebben a szezonban.Nyilvánvalóan hálásnak kell lennünk a menedzserünknek, hogy ezt a pozícióba helyezi számunkra, lehetőséget adva számunkra a klubunknak.

“Számos embert követel, mindig azt akarja javítani, Légy jobb. Ez az, ami képes arra, hogy minket a mostani helyzetbe helyezzük, ezért vissza Unibet akarjuk fizetni. De tartsd a lábad a földön, keményen dolgozz és továbbra is javuljon. Ez az egyetlen módja, tényleg. Ha ezt teszed, akkor tovább javulsz. “