A Swindon Town FC a sajtótájékoztatókon tiltja a médiát

A labdarúgó klubot azzal vádolták, hogy “húzta fel a hídot”, miután tiltakozott a médiumokon a sajtótájékoztatókon. Ehelyett a Swindon Town FC kirakja a saját sajtófőnöke által készített interjúkat a weboldalán és egy közösségi média alkalmazásban.

A határozat a helyi lapra – a Swindon hirdetőre – átadott tilalmat követi tavaly; Az elmúlt években a különböző labdarúgó klubok újságok által elhelyezett sok ilyen korlátozásának egyikét.

Két helyi weboldalt, a Total Swindont és a FLIC Wiltshire-t most a Reklámozónak ugyanolyan alapokra helyezték, A Fanzai-val, egy szociális 1xbet sportbonusz média alkalmazással a labdarúgáshoz.Az app – és a Swindon Town weboldalának rajongói – a klub sajtófőnöktől közvetlenül hozzáférhetnek a rendszeres frissítésekhez, akik interjúkat folytatnak játékosainak és vezetőinek.

A Guardian megérti, hogy míg minden más üzlet A sajtókonferenciákból kizárva, a Swindon Town szerződéses köteles meghívni a BBC-t az üzletkötés részeként a mérkőzésnapi kommentár készítésére.

“A rajongók elveszhetnek, mert nem fognak kihallgatni Nevében “- mondta a hirdető szerkesztője, Gary Lawrence. “Szóval, ha nem akarnak olyan játékosról beszélni, aki sérült vagy formában van, akkor nem. A rajongóknak nincs magyarázatuk. Az elnöki vélemény a helyi lapról, hogy pompomlánynak kell lennie, vagy semmi. Tehát jelenleg nem vagyunk semmi.Ez nem azt jelenti, hogy van egy napirendünk a klub ellen – csak a rajongó szemszögéből szeretnénk lefedni. “

Michael Brunskill a Football Supporters ‘Federation szerint nem volt semmi baj a klubokkal Közvetlenül a rajongókkal, de azt mondta: “A médiában való betiltás csak azt az üzenetet közvetíti, hogy valamit el kell rejteni, és nem akarnak kapcsolódni a helyi közösséghez. A hagyományos média továbbra is fontos szerepet játszik. Ez különösen akkor igaz, ha a tulajdonosok és a vezetők figyelembe veszik az off-field ügyleteket. Nehéz fogadairoda 1xbet megnézni, hogy az alkalmazás képes-e másolni. “Swindon Town ragaszkodott hozzá, hogy ez a lépés nem minősül általános tiltásnak, és azt állítja, hogy minden médiatájékoztatót figyelembe kellene venni.A klub tulajdonosa, Lee Power elmondta, hogy megértette, hogy ez a lépés a két weboldalon, amelyre a tilalom vonatkozik, “elhúzza az orrot”. De azt mondta, “próbál valami újat”.

“Fanzai-hoz fordultak, hogy bejöjjenek, és leültek, és elmagyarázták az alkalmazást. Csak értelme volt nekem. Úgy döntöttünk, mint egy labdarúgó klub, hogy valami olyasmi lenne, amit a médián keresztül indítanánk. Elhatároztuk, hogy elmegyünk a hagyományos sajtótájékoztatón, ahol ugyanaz a személy jön, és kérdéseket tesz fel. “

Az alkalmazást mérsékelt platformként forgalmazzák, amely tiltja a visszaélő magatartást, Társítani kell.A Power azt mondta, hogy a pénz nem változott kézzel az alkalmazás és a klub között, de egy olyan kereskedelmi ügylet, amely “pénzügyi előnyöket” biztosított a Swindon Town számára, a jövő lehetősége volt.

“Mi vagyunk az első klub, Azt gondoltuk, hogy valamit szeretnénk igazítani a médiáinkhoz és terjeszteni a médiáinkat. Azt gondoltuk, hogy sokkal többet fog felvenni a szurkolóknak, és hasznosabb lesz számukra, mint a csütörtöki sajtótájékoztatón. “Azt mondta, megértette a független média szervezetek érvét, hogy ők a rajongók hangjai és elismert Hogy nem volt rá, hogy irányítsa őket. De azt állította: “Állásuk mindenkor negatív.A bajnokság számít fel egy illegális megközelítésért egy nem liga játékos számára, amely a lista tetején áll; Aláírjuk a Liverpoolból érkező 1xbet fogadas sport játékosokat, vagyis háromat le. “

A Power a kritikusokat a hirdetővel szemben tiltotta. Azt állították, hogy a papírnak soha nem volt magyarázata, de a Power kiderítette, hogy a történetek kezelése feldühítette, és azt mondta, hogy “rossz lovat választott” a magas bírósági csatában a klub tulajdonlásáért.

Hozzátette: “Nem arról van szó, hogy milyen jól nézünk ki és milyen jól játszunk, ők a labdarúgó klub rovására vannak.”

Ő csak egy a sok A tulajdonosok tiltják a helyi médiumokat, olyan gyakorlatot, amelyet a képviselők bíráltak.A Newcastle United számos helyi és nemzeti újságírót letiltott, míg a Port Vale, a Rotherham United, a Nottingham Forest és a Crawley Town szintén tiltott.