Unibet pariuri online

unibet pariuri onlineSimone Manuel din echipa SUA și Penny Oleksiak, canadian de 16 ani, au stricat petrecerea pentru surorile Campbell din Australia într-o finală dramatică a 100 de freestyle a femeilor. Duo-ul a reproiectat un Cate Campbell, care a început rapid, pentru a pretinde aurul într-o cădere termică, ambele terminând într-un timp olimpic de record de 52.70 secunde. A fost doar cea de-a doua cădere de căldură pentru aur în istoria olimpică de înot, împingând Unibet mobil pariuri bonus surorile australiene din medalie. La începutul nopții, Mitch Larkin a pretins argintul pentru Australia în spatele bărbaților de 200 m. Surorile Campbell au glumit înainte de eveniment că scenariul lor de vis ar fi la căldură moartă pentru aur, dar nici nu s-ar fi putut aștepta rezultatul uluitor care a survenit ca Manuel și Oleksiak terminat repede pentru a repara câmpul.Bronte Campbell a intrat în cursa în calitate de campion mondial și Cate, titularul recordului mondial, însă au fost refuzați o glorie olimpică într-o luptă nebună în ultimii 15 m. “Asta a rănit, nu la fel de mult cum Unibet rănește bine acum, “Cate Campbell a spus de finisare pedepsire la cursa. “Întotdeauna am spus că nu am nevoie de o medalie de aur pentru a avea valoare de sine și cred că acest lucru este pus în scenă în acest moment.”

Sora Bronte a intrat cu o viziune filosofică pe sentimentul combinat de dezamăgire. “I-am spus antrenorului meu inainte ca eu chiar sa plec” Am castigat deja, am sa inot intr-o finala olimpica cu sora mea. “Nu mai ai de ce sa te intrebi decat asta”, a spus ea. Am lăsat totul acolo. Jocurile Olimpice se referă la…Nu este vorba despre câștig, ci despre încercarea de a câștiga. Nu am nici un regret.Evident, vrei ca rezultatul să fie diferit, dar din punctul de vedere al faptului că Unibet amândoi am pus tot ce aveam acolo, nu cred că niciunuia dintre noi nu avem de ce să ne fie rușine “.

Bronte Campbell a terminat pe locul patru în 53.04 și Cate al șaselea la 53.24 după ce a condus cursa la rândul său. Cate Campbell a fost lentă de la blocuri, dar a făcut un avans rapid și a lovit rândul său, în fața ritmului recordului mondial, cu 0,27 secunde în fața lui Bronte. Dar nu a fost de ajuns.Jessica Fox a câștigat bronzul în canoe K1 ca bărbați australieni susține căutarea de argint Citește mai mult Cate Campbell a calificat cel mai rapid pentru eveniment cu un timp de 52.71, în timp ce Bronte a fost pe locul cinci cel mai rapid în 53.29 , în spatele formularului Unibet canadian Penny Oleksiak (52.72) și americanului Simone Manuel (53.11).Aruncarea unui double dublu a fost întotdeauna o cerință dificilă pentru australienii. În finala de 200 de metri în spate a bărbaților, australianul Mitch Larkin a depășit dezamăgirea în 100 m înălțime pentru a lua medalia de argint în animal de companie. Queenslander a început să conducă cu 0.26 secunde la primul rând, dar cu marcajul de 150 de metri el a fost depășit de Ryan Murphy și, în ciuda unui finisaj puternic de către Larkin american a susținut 100m / 200m dublu în 1: 53.62 la margine Larkin în 1: 53,96. Facebook Twitter Pinterest Medalistul de argint al Australiei, Mitch Larkin, îl felicită pe Ryan Murphy pentru victoria finală de 200 de metri. Fotografia: David Gray / Reuters

“Ce puteți spune? Sunt destul de fericit cu argintul pentru a fi sincer “, a Unibet spus Larkin după aceea. “Intrind in aceasta saptamana m-am gandit ca scopul a fost, evident, doua aururi.Acesta a fost obiectivul major. Mergând în seara asta pentru a fi sincer, tot ce mi-am dorit a fost să stau pe podium. ”

” Există puțină dezamăgire “, a adăugat el al patrulea plasament în 100 de metri. “În seara asta am încercat să-mi controlez viteza. Am stiut ca am spus aseara ca in spate se afla unde pot fi castigate medaliile si cred ca Murphy a avut un spate bun si asa a facut si Unibet rusul, ca sa ma tin pentru argint am fost destul de fericit ” A fost pentru a treia oară că un australian a pretins o medalie în acest eveniment, urmând după bronzul lui Mark Kerry la Jocurile Olimpice de la Moscova din 1980 și bronzul lui Matthew Welsh de la Sydney, în 2000.

tricoul de bombe de la 200 de metri, Taylor McKeown a dispărut târziu pentru a termina pe locul cinci după ce a văzut o șansă de medalie pentru o mare parte a cursei.Timpul ei de 2: 22.43 a fost mai lent decât înotul său semi-fin, în timp ce Rie Kaneto din Japonia a înotat 2: 20.30 pentru a pretinde aur. “Probabil că m-am panicat puțin în acea cursă”, a spus McKeown Unibet după aceea, “dar este o greșeală de învățare și, sperăm, pot învăța pentru asta data viitoare.”

Emily Seebohm, care a terminat pe locul șase în semifinalele de 200 de metri spate ale femeilor, a pierdut un loc în finală, dar în cealaltă jumătate, Belinda Hocking, a terminat pe locul trei, pentru a se califica pentru finală.

La începutul sesiunii, Cameron McEvoy și-a continuat jocurile dezamăgitoare prin lipsa finalei freestyle de 50 de metri, deși speculațiile continuă că australianul nu a fost bine în această săptămână. “A fost o alta sansa de a merge mai departe si de a concura la Jocurile Olimpice si ca in sine a fost ceva destul de special,” a spus McEvoy dupa aceea. Răspunzând preocupărilor legate de starea lui de fitness, McEvoy a spus: “Din punct de vedere fizic, sunt la fel de bine cum aș putea să fiu în acea zi și asta e tot.Asta e sport. Asta e Jocurile Olimpice. Când trebuie să te descurci, trebuie să faci curse indiferent de ce se întâmplă. Nu sunt unul care arunca scuze pentru orice și voi continua să lucrez. “