Hvordan Carli Lloyd fant frihet til å bli USAs store måljeger

Carli Lloyd var i en kjent rolle i kvartfinalen i denne kvinnens VM: det som spillvinner og helt.

Det kan virke som om hun burde være vant til det nå. Hennes mål sikret gullmedaljer i både OL og 2008. Hun har slått i World Cup før og i Canada, hvor laget hennes har hatt problemer med å fullføre sjansene, det var hennes mål som tok USA til semifinalen, hvor de møter Tyskland. Men Lloyd er ikke Om å ta det enkelt.Etter fredagens 1-0-seier over Kina, hadde Lloyd en viktig telefonsamtale å gjøre til hennes langvarige personlige trener James Galanis, for å snakke om hvordan hun utførte og hva hun trenger å gjøre mot tyskerne på tirsdag.

P> “Jeg ringer ham til noen få,” sa Lloyd til reportere kort tid etter å ha blitt kalt Fifa’s spiller i kampen. “Han vil fortelle meg,” God jobb, bla bla bla – men det spillet er over. Nå fokuserer du på den neste. “” For Lloyd, en spiller som har bygget rykte om å ta tak i spill ved nakkens hals, er fotball en uendelig Bet365 poker bonus handling med forbedring. Det er ingen lavere gir eller pitstopp. Hun har en modus: gå.

Målet hun gjorde på fredag ​​var noe hun hadde øvet igjen og igjen, sa hun.Hennes trener hadde fortalt henne at hun trengte å jobbe med hodene sine. “Ingenting er garantert, og jeg vil ikke bare være en deltaker i VM,” sa Lloyd. “Jeg vil ha en arv. Jeg ønsker å få folk til å huske meg og la meg leke snakke. ”

” Det er en konstant push som prøver å bevise at folk er gale, “la hun til. Facebook Twitter Pinterest

Men den natten som Lloyd endelig opprettet et spesielt øyeblikk i dette VM var også den kvelden som USAs trener, Jill Ellis, forandret sin rolle på banen.

P> I løpet av denne turneringen og under mye av Ellis’s tenure har Lloyd blitt parret med Lauren Holiday for å dele oppgaver i sentral midtbane. Side ved side, begge ville komme frem og begge ville bidra til å forsvare.

I Kina var Lloyds rolle imidlertid mer begrenset, noe som ga henne mer frihet.Morgan Brian erstattet Holiday, som ble suspendert og dekket forsvarlige plikter, slik at Lloyd kunne streife omkring i Kinas halvdel, på prowl for mål.

Trenerne fortalte meg å holde litt mer og la henne gjøre hva hun Trenger å gjøre, “sa Brian. “På den måten føler Carli at hun Bet365 odds kan angripe mer, og det er bra fordi vi trengte det.”

Endringen virket for Lloyd. Hun så mer behagelig å angripe, men det var ikke noe nytt. Lloyd har vært opptatt av å spille som en midtbanespiller i fortiden, men hun ser alltid sitt beste når hun kan angripe, når hun kan søke etter spesielle øyeblikk og store mål.

Det reiser spørsmålet: når Holiday Returnerer, hva skjer med Lloyd, og kanskje like viktig, hva skjer med Brian?De amerikanske kvinnene har ikke hatt en dedikert defensiv midtbanespiller i midten av banen lenge, og det ser ikke ut til at de plutselig finner en i de siste stadiene av en VM.

Men Det ser ikke ut som at Lloyd fokuserer på både forsvar og angrep har gitt de beste resultatene fra midtbanen. “Hvordan denne turneringen er borte så langt, var jeg litt begrenset i begynnelsespillene,” sa Lloyd etter kvartfinalen. “Jeg kunne ikke uttrykke meg selv.” Brian fortalte journalister på søndag at hun ikke visste om hun ville spille mot Tyskland, og hun er usikker på hva hennes rolle skal foregå.Om Brian kommer tilbake eller Lloyd blir igjen bedt om å fokusere på angrepet, kan det hint om Ellis og hennes ansatte ser potensialet for et annet stort Lloyd-øyeblikk. USA kan spille fotball: fem ting vi lærte fra 1-0-vinneren over Kina Les mer

Det var tider da ingen så Lloyd som en helt. I spissen til OL i London i 2012 spilte hun ikke bra, og det syntes at det var delvis mangel på selvtillit.

Så trener Pia Sundhage, som nå trener Sverige, ikke har tillit til Lloyd heller. Hun nedgraderte henne fra en startpakke til en erstatning på den olympiske rosteren med Shannon Boxx som tok henne. Lloyd ville senere innrømme at hun tok Sundhages beslutning hardt.

Om det var hell eller skjebne, fikk Lloyd henne sjansen til å bevise Sundhage feil.Boxx skadet hamstringet bare 17 minutter inn i åpningsspillet til OL. Plutselig, etter å ha blitt fortalt at hun ikke var god nok, ble Lloyd bedt om å gå opp.

Hun gjorde det, og scoret i åpningskampen mot Frankrike og senere igjen for å slå gullmedaljen over Japan, en Rematch av finalekonkurransen til verdensmesterskapet i 2011.

“Carli Lloyd er en spiller som er noen ganger smartere enn jeg er,” sa Sundhage fra Canada tidligere i måneden. «Meldingen jeg prøvde å gi henne og hennes rolle, noen ganger tenkte hun på det og hadde noen spørsmål om det, og hun gjorde ikke det vi skulle gjøre.»

Det ser ikke ut til Være et problem under Ellis i denne verdenscupen.Lloyd, bedt om å dele sentrale midtbanespillere med Holiday, har satt i arbeidet og fulgt spillplanen.

Men Lloyd er også en spiller trukket til mål som en møl til en flamme. På fredag ​​før mediene sa det første hun sa: “Jeg bor for disse øyeblikkene.” Før kampen, hadde hun forestilt seg selv scoring.

Om hun har en ny sjanse til å skape et spesielt øyeblikk Kan avhenge av Ellis og spillerne rundt henne, men hun vil sikkert prøve å finne en måte.

“Jeg vet at dette er det jeg lager av,” sa Lloyd. “Jeg må ta laget på skuldrene mine og slipe det ut.”

read more: http://uni-no.com/bet365/